RING Mina IDAG!

Mina
Mina
RING MIG NU! 08-517 666 77

Min förmåga fick jag redan i vaggan, och jag har nu arbetat som professionell spådam i över 25 år.

Jag spår mest i gamla franska tarotkort, eftersom dessa kort ger en tydligare helhetsbild och en snabbare respons när du vill ha hjälp och vägledning.

Min högutvecklade klärvoajans ger mig information i form av bilder, ord och meningar, samt bilder och färger.

Jag kan ge korrekta beskrivningar av människor, platser och händelser. Ibland kan det också komma upp namn.

Den information jag får förmedlar jag vidare till dig, så att du får en tydligare överblick på den situation du är i nu och hur din framtid ser ut.

Psychic art

Behöver du hjälp med kanalisering, jag göra det genom klärvoajans-konst (psychic art), där ritningar kan komma fram i olika stilar, och då är det inte jag som kontrollerar pennan.

Andlig kontakt

Har också flera bekräftelser av andlig kontakt genom mina bilder, där personer blivit igenkända.

Välkommen till ett spännande samtal!

Minas recensioner

Hallå. Kontaktade Mina då jag inte kunna hitta mitt halsband som jag fick i julklapp från min käraste. Trodde jag hade lagt ifrån mig det när jag skulle färga håret och att det var i kvar i badkaret med duschen. Har letat i över 8 veckor och inte hittat det. Mina sa att hon såg något som var fyrkantigt som var som ett litet bort. Hon såg att det hade glidit av sidan och låg bakom/under det. Hon sa att det inte var helt fyrkantigt. Då hon berättade för mig var det skulle vara så kände jag direkt igen var det var. Jag hade letat på det stället med tänkte inte på att lyfta på tvättstället i det andra badrummet. Mina lyckades hitta halsbandet trots att det låg tvätt ovanpå. JAG REKOMMENDERAR MINA STARKT.

Hej Mina <3 Tackar för ett trevligt samtal. Du är en väldigt skön och empatisk dam. Otroligt träffsäker och du tar in mig och min situation helt otroligt bra. Som om du skulle ha varit en fluga på väggen. ;) Du tog också in han jag har på hjärtat spot on. Hela hans personlighet och sätt att vara till 100 procent. Så får vi se om du även hade rätt i det du har spått om mig framöver :) Ska ge dig en feedback på det :) Jag rekommenderar dig Mina starkast.

Jag har pratat med Mina vid ett par tillfällen, och det hon har sagt har skett.. Så jag kan varmt rekommendera Mina.

Kontaktade Mina för en kort tid tillbaka. Ett av mina barnbarn hade tappat bort sin nyckelknippa. Efter en bra beskrivning av platsen, blev den funnen. Tusen tack för hjälpen.

Tusen tack Mina! Jag är en naturlig skeptiker men allt du har berättat för mig verkar äkta och genuint. Du är otroligt duktig i det du gör och trots att många år skiljer oss mellan känner jag att du förstår min situation och vad jag står inför. Tusen tack för goda råd och tips. Jag rekommenderar dig till alla! Du är verkligen duktig :) gläder mig till att se att allt ordnar sig så som du sa. :)

Kära Mina! Tusen tack för ett fantastiskt samtal igår. Du såg personen och situationen "spot on"! Otroligt hur korrekt du ser situationen. Jag har pratat med dig vid flera tillfällen och du ser även framtiden - allt har stämt!!! Du ger fantastiskt goda råd, är otroligt empatisk och rolig att prata med. Jag rekommenderar dig varmt! Den bästa Magic Circle har!

Tusen tack ännu en gång för din träffsäkerhet Mina. Du sa att min dotter skulle flytta hemifrån, 2 dagar efter att jag hade pratade med dig, berättade min dotter att hon skulle flytta. Du berätta för mig att utvecklingen på mitt jobb var väldigt positivt, jag trodde inte så mycket på det. Men ännu en gång fick jag det bevisat att du hade rätt. Är väldigt tacksam för din hjälp, när jag känner att botten närmar sig. Rekommenderar dig till alla som behöver hjälp i vardagen med stora och små problem. Elin

Tusen tack Mina. Jag hittade mina nycklar där du sa att de låg. Tummen upp

Mina är en helt fantastisk person och är träffsäker med sin klärvoajans. Jag har pratat med henne flera gånger och varit nöjd varje gång.

Mina imponerar. Jag hade tappat bort min diamantring och var helt förtvivlad, jag hittade den precis där Mina sa att den skulle vara. Tusen tack

Tusen tack för trevliga samtal - bra och riktiga insikter. Du ger av dig själv så man finner ro och saker faller på plats som du har sagt. Träffsäker och rekommenderas varmt.

Stort tack till Mina som verkligen gav mig raka och ärliga svar. Lösningar som jag inte tänkt på. Jag ser så fram emot min framtid. Jag kommer att återkomma och jag kan varmt rekommendera Mina. Tack för ett härligt samtal och för att jag fick ta del av din tid och förmåga. Kram från mig

Mina är hjärtlig, ärlig och väldigt träffsäker i sin vägledning. Hon tar in dåtid och nutidens situation på ett bra sätt och är väldigt träffsäker även på framtidens situation. Kan rekommenderar henne starkt.

Tusen tack för samtalet idag. Du var väldigt träffsäker i det du sa och belyste min situation precis som den var. Hoppas att spådommarna framöver kommer att stämma, självklart med en egen insats från mig. Rekommenderas!

Tusen tack Kära Mina, vi hörs garanterat igen.

Kära Mina. Har pratat med dig flera gånger sista året, och du är otroligt träffsäker. Det du "ser" och dina beskrivningar visar sig att stämma väldigt bra. Tack för samtalen med dig. Kan verkligen rekommenderas :)

Hej. Mina:) Pratade med dig idag och du var väldigt träffsäker i det jag frågade om. Du såg rakt igenom mig:) Hoppas saker löser sig för mig så som du sa och det du såg... Och så hoppas jag på att det blir flera positiva förändringar och möten med en speciell person i framtiden <3 Rekommenderas :)

Kära härliga Mina. Det känns tryggt att ha dig i livet. Allt du har berättat hjälper mig fortfarande på vägen. Du är otroligt duktig och träffsäker och i tillägg har du full förståelse och ett varmt härta. Jag har blivit förtjust i dig. Gläder mig till framtiden som du har spått. Du har rätt i allt du ser. Jag rekommenderar dig 100%. Kommer tillbaka igen med mina ord.

Att prata med dig är att få ett inre perspektiv och noggran överblick. Det är lite som att komma hem. Du går in i djupet på ett respektfullt och trovärdigt sätt. Tusen hjärtliga tack! Rekommenderar dig utan tvivel vidare, för du ger så helhjärtat av dig själv på ett ekta och naturligt sätt. Kram från en kollega.

Mina är en väldigt trevlig dam jag har skrivit till ett par gånger, och hon var skrämmande träffsäker i sin beskrivning av min nutid... blev väldigt lugn av det, och detsamma med hennes ärlighet.. Vill rekommendera henne vidare, och vet nu vad som kommer att ske i en krävande sak.. Tusen tack kära Mina.

Känner mig så lyckosam som har en som dig Mina, du hjälper mig på min väg. Är så glad att du är ärlig och ser saker precis som de är. Att var ju rätt som du sa för ett år sedan och nu gläder jag mig till den framtiden du ser hos mig. Kommer med flera recensioner. Jag kan rekommendera Mina så starkt 100% säker!

Hej! Måste bara säga att jag har blivit otroligt imponerad av Minas förmågor. Jag har alltid varit en skeptiker och har aldrig trott att sådanna saker var möjliga, men efter en korrekt beskrivning av mig och flera personer runt mig tyckte jag att det verkade för otroligt att det bara kunde vara en tillfällighet. Mina spådde fram i tiden, min dåvarande käraste och varnade mig om flera saker, och det visade sig vara helt rätt. Hon kunde ge mig de svar jag behövde, men också många goda rod och bra stöd i det jag stod inför. Rekommenderas varmt! Har aldrig pratat med någon så träffsäker som Mina!

Hej Mina. Jag pratade med dig för ett år sedan och du berättade något om min käraste. Detta trodde jag inte på då. Men nu kom det fram att du hade 100% rätt.... Men jag hoppas att det du sa nu också stämmer. Jag återkopplar om detta också. Tackar dig för att du är ärlig och duktigt.

Hej. Vill bara säga att mina har jag använt i ca 15 år och är verkligen värd att rekommendera. Hon är ärlig och väldigt säker i sina spådomar. Otroligt träffsäker och rekommenderar henne starkt!

Ännu en gång imponerar Mina, jag bara måste skriva in detta också. Kärleken runt mig kan hon se, jag har gått vidare och försöker att dejta.. Hon tar in 4 män runt mig, 3 av dessa är i nutid, hon beskriver de i detalj och jag säger att jag känner dem hehe. Hon beskriver och känner igen saker om de som jag måste bekräfta är sanna.. Otroligt, den 4e mötte jag i nov/dec 2015 2 gånger, han är en väldigt upptagen man men nu har har han mer tid.. Eget företag och upptagen på annat håll, (jag vet att han sitter i styrelsen i flera bolag) Han är fortfarande intresserad, så skicka honom ett sms säger hon, och det har jag nu gjort, så vi får se :) Kommer tillbaka med feedback på detta. Är minst sagt imponerad av Mina, tack.

Mina är nog den utav flera på Magic Circle som hela tiden har sagt att mannen jag har dejtat i flera år (komplicerat förhållande) sitter fast i något? Hon har också kommit med förklaring om att jag inte kan lita på honom och att det aldrig kommer bli ett ordentligt förhållande (par) så som jag hoppas och önskar. Det kommer hela tiden komma utmaningar. Hennes antaganden blev korrekta, han är inte skild som han påstod... samt mycket annat som jag har tänkt tillbaka på som som inte stämde. Den ena lögnen tog den andra och han blev avslöjad av mig. Bra Mina att du säger saker som de är och kan bli. Du hade helt rätt här. Jag löste pusslet. Tusen tack..

Tusen tack för ett trevligt samtal :) går det bra framöver kan du ge vägledning i förhållde till det. Tack.

Tack för ett fint samtal ikväll. Du är precis som i beskrivningen och det är behagligt att prata med dig. Kommer nog att ringa till dig senare.

Hej, jag pratade med dig först gången ikväll. Du är otroligt duktig, Mina. Du beskrev situationen precis som den var. Tack för vägledningen och hjälpen <3 ringer dig gärna igen :)

Hej, pratade med dig första gången i dag. Det du sa vara skrämmande precist och jag skulle nästan tro att du känner mig och mitt liv. Nu kvarstår det bara att se om det du sa/såg stämmer :)

Jag har pratat med Mina flera gånger. Hon är otroligt träffsäker och har berättat saker för mig som har visat sig stämma 100%. Rekommenderas varmast.... Elin

Hej, jag blev otroligt imponerad av att allt hon sa stämde!! Hon beskrev detaljer som övertygade mig! Rekommenderar henne verkligen!!

Hej Mina, detta var andra gången jag pratade med dig, så jag ville bara tack dig för din otroliga träffsäkerhet i dina spådommar och goda råd på vägen. Hälsningar Willy H.

Synska Engla
Synska Engla

Svenskt medium som ser dina tidigare liv och ger dig healing

Mia
Mia

Hjälper dig att lösa dina problem i kärlek, jobb och ekonomi.

Daniella
Daniella

Klärvoajant sedan barnsben. Mycket duktig och populär spådam!

Pia
Pia

Jag väljer att vara ärlig om det jag ser och känner

Vigdis
Vigdis

Kan tolka din aura på distans och se sekvenser från tidigare liv.

Gunhild
Gunhild

Ny operatör! Gunhild: "Störst av allt är kärleken!"

Mina
Mina

Klärvoajant medium med över 25 års erfarenhet

Ella
Ella

Erfaren expert på förhållanden som kan öka din självkänsla.

Ylva
Ylva

Jag kommer snabbt in till kärnan av dina problem

Wenche
Wenche

Jag önskar att ge dig hopp, tröst, vägledning och ro i själen

Kim Standahl
Kim Standahl

Jag vill få dig att känna glädjen med att leva

Rita
Rita

Klärvoajant spirituell vägledare som kan använda tarotkort.

Grethe
Grethe

Jag önskar att använda min klärvoajans för att hjälpa både människor och djur

Embla
Embla

Ger dig goda råd genom sina starka intuitiva egenskaper

Maria
Maria

Jag vill att du ska få det liv du önskar. Ring mig idag.

Annikken
Annikken

Specialiserad inom självutveckling och distanshealing

Sunniva
Sunniva

Jag kan läsa människor utan hjälpmedel

Luna
Luna

Arbetar med energier och uppnår snabba förändringar

Maija
Maija

Jag guidar dig till kärleken och tryggheten du behöver

Ann-Magritt
Ann-Magritt

Jag är ärlig och direkt, och säger bara det jag ser och känner

Inga
Inga

Inga kan öppensinnat hjälpa dig med relationer och kärleksproblem.

Alva
Alva

Klärvoajant samtalsterapeut och livsvägledare

Agnes
Agnes

Önskar att hjälpa dig genom förnimmelser, bilder och energi

Nikita
Nikita

Klärvoajant och populärt medium med många trogna kunder

Kathrine
Kathrine

Jag kan se dina möjligheter i framtiden

Bjørgi
Bjørgi

Hjälper dig med kärlek, familj, jobb och ekonomi

Hai Lee Yang
Hai Lee Yang

Efterfrågad astrolog och expert på att läsa framtiden

Elisabeth Chaymara
Elisabeth Chaymara

Utbildad samtalsterapeut, klärvoajant och andlig vägledare.